06.10.2014, 14:55
Nom tak po dlouhé době zkusím trošku zas obnovit mé vlákno s obrázky.
Nom,čím bych tak začala? Asi slovy s tím,že moje kreslení bývá spíše relax,nemám v úmyslu být nebo pokoušet se být jedna z nejlepších kreslířů,kreslení vždy pro mě byla otázka trávení času relaxováním a fantazírováním.
Tím teda naznačuju,že to,co zde uvidíte,budou jen "čmáráničky" které mi zaberou jen tak hoďku,dvě strávenou nad obrázkem.
Spoustu z toho je aceo kartičky(baví mě to,je to malé a ve vlaku proto na mě každý nemusí zírat)
Aww co bych k tomu řekla? Scan mi už tak bere hnusotu obrázku.
Ne,dělám si prču. Dostala jsem chuť nakreslit mě a přítele jak poníky,asi taková naše kawai nálada.
----------------------------------------------
za další zmíňku obrázku stojí má nová postava
(60% liška. 40% vlk)
K tomu jen řeknu fakt,že prostě ráda mutantím a křížím co se dá
---------------------------------
Tenhle obrázek mohu nazvat:
"To je tak,když se nudíš v první pomoci(první hodina jen povídání,nikdo mě neviděl tak šup kreslit)
Ale jinak jsem poctivá studentka
-----------------------------------
Teď by byla fajn zmínka o aceí(za tu dobu jsem jich udělala už dost)
blbě nascenované,ale tak... hmmm
Tak tu jsou zatím všechna nová acea
------------------------------------------
Za zmíňku stojí drak pro kamarádku,kterého jsem kreslila ve vlaku fixama(nic jiného nebylo po ruce) a já s fixama neumím + jsem na to vylila bílou= Purple je trdlo
--------------------------
a poslední,obrázek nakreslenej dnes. Má dračí podoba huuu
Nom,čím bych tak začala? Asi slovy s tím,že moje kreslení bývá spíše relax,nemám v úmyslu být nebo pokoušet se být jedna z nejlepších kreslířů,kreslení vždy pro mě byla otázka trávení času relaxováním a fantazírováním.
Tím teda naznačuju,že to,co zde uvidíte,budou jen "čmáráničky" které mi zaberou jen tak hoďku,dvě strávenou nad obrázkem.
Spoustu z toho je aceo kartičky(baví mě to,je to malé a ve vlaku proto na mě každý nemusí zírat)
Aww co bych k tomu řekla? Scan mi už tak bere hnusotu obrázku.
Ne,dělám si prču. Dostala jsem chuť nakreslit mě a přítele jak poníky,asi taková naše kawai nálada.
----------------------------------------------
za další zmíňku obrázku stojí má nová postava
(60% liška. 40% vlk)
K tomu jen řeknu fakt,že prostě ráda mutantím a křížím co se dá
---------------------------------
Tenhle obrázek mohu nazvat:
"To je tak,když se nudíš v první pomoci(první hodina jen povídání,nikdo mě neviděl tak šup kreslit)
Ale jinak jsem poctivá studentka
-----------------------------------
Teď by byla fajn zmínka o aceí(za tu dobu jsem jich udělala už dost)
blbě nascenované,ale tak... hmmm
Tak tu jsou zatím všechna nová acea
------------------------------------------
Za zmíňku stojí drak pro kamarádku,kterého jsem kreslila ve vlaku fixama(nic jiného nebylo po ruce) a já s fixama neumím + jsem na to vylila bílou= Purple je trdlo
--------------------------
a poslední,obrázek nakreslenej dnes. Má dračí podoba huuu