10.10.2014, 18:28
čus bronicí, udělal jsem průzkum kde já bydlím takže v LETOHRADĚ a ŽAMBERKU (města se nacházejí v pardubickém kraji v okrese Ústí nad orlicí) takže se o to rád podělím
Letohrad:
prozkoumal jsem tam dvě prodejny které nemají název, v po pravdě míšený s hadry, žradlo a konečně hračky
před náměstím na levé straně při příjezdu z Žamberka do letohradu
co jsem zjistil tak tam má hračky až někde v čudu, měl je až v zadu a žádný MLP a aby nebylo málo tak málo prostoru na pohyb a tma jak v pytli, v po pravdě to všechno měl narvaný v místnosti s dvěma umyvadel (no coment)
no co coby jste čekaly od větnamce
další zastávka na náměstí
no tam už byla normální člověk, a našel jsem !!!!KONEČNĚ!!! My Little Pony.
takže jsem to prohlížel co tam je a bylo tam věci z starých generací, taštiča s poníkm (taky stará G) ono ani ni z FIM:FIM
a ani žádný Blindbag, škoda ale aspoň něco
to vše z Letohradu, jak to vydím já nic moc ale azpon něco
ŽAMBERK
hračkářství na náměstí
takže jsem udělal nájezd na hračkářství a co nevidím, kousek od kasi mají MLP a měli to tam o hodně víc než někde jinde. měli tam růžovou celectii par poníku, nějaký malý figurky ale hlavně!!! spadla mi brada když jsem koukal na rainbow dash, prodavačka mi řekla že je poslední a já nato že si ho vezmu že ho tady nenechám jen tak vyset na háčku . prodavačka byla v pohodě když jsem se na ní ptal na MLP.
ještě je tam další obchody ale ty prozkoumám někdy jindy jindy
tady je rainbow dash kterou jsem si koupil, pro mě první věcička z MLP:
Letohrad:
prozkoumal jsem tam dvě prodejny které nemají název, v po pravdě míšený s hadry, žradlo a konečně hračky
před náměstím na levé straně při příjezdu z Žamberka do letohradu
co jsem zjistil tak tam má hračky až někde v čudu, měl je až v zadu a žádný MLP a aby nebylo málo tak málo prostoru na pohyb a tma jak v pytli, v po pravdě to všechno měl narvaný v místnosti s dvěma umyvadel (no coment)
no co coby jste čekaly od větnamce
další zastávka na náměstí
no tam už byla normální člověk, a našel jsem !!!!KONEČNĚ!!! My Little Pony.
takže jsem to prohlížel co tam je a bylo tam věci z starých generací, taštiča s poníkm (taky stará G) ono ani ni z FIM:FIM
a ani žádný Blindbag, škoda ale aspoň něco
to vše z Letohradu, jak to vydím já nic moc ale azpon něco
ŽAMBERK
hračkářství na náměstí
takže jsem udělal nájezd na hračkářství a co nevidím, kousek od kasi mají MLP a měli to tam o hodně víc než někde jinde. měli tam růžovou celectii par poníku, nějaký malý figurky ale hlavně!!! spadla mi brada když jsem koukal na rainbow dash, prodavačka mi řekla že je poslední a já nato že si ho vezmu že ho tady nenechám jen tak vyset na háčku . prodavačka byla v pohodě když jsem se na ní ptal na MLP.
ještě je tam další obchody ale ty prozkoumám někdy jindy jindy
tady je rainbow dash kterou jsem si koupil, pro mě první věcička z MLP:
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru