12.10.2014, 13:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.10.2014, 13:50 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Na 1+1 kašli, to tu stejně rozumným způsobem neseženeš, stojí a padá to na tom hype, že neznámá společnost (založená a vlastněná velkou společností) vydala papírově super výrobek a pro pár vyvolených ho dá za hubičku... To už tu bylo mockrát.
Z1 Compact vypadá hodně dobře, ale co jsem četl, musíš mít šťastnou ruku a nebýt ženská.
šťastná ruka- do části z nich Sony montovalo jiný displej, s viditelně horšími vlastnostmi.
nebýt ženská- blesk zbarvuje fotky do barvy krytu telefonu, zvlášť u limetkové to bývá hodně vidět.
Z1 Compact vypadá hodně dobře, ale co jsem četl, musíš mít šťastnou ruku a nebýt ženská.
šťastná ruka- do části z nich Sony montovalo jiný displej, s viditelně horšími vlastnostmi.
nebýt ženská- blesk zbarvuje fotky do barvy krytu telefonu, zvlášť u limetkové to bývá hodně vidět.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte