21.10.2014, 16:35
(21.10.2014, 08:30)Discordian Napsal(a): Nebudu přilévat olej do vašich tahanic, jen co mě tak napadlo o tom šmetrlingovi
Promítání bylo vlastně tak trochu spontální věc co nebyla v programu. Prostě se rozhlásilo mezi lidma že po ukončení oficiálního programu se bude dávat fanfilm, lidi si to řekli a přišli. Že jich byl plný sál a líbílo se jim to, i když nemohli pochopit všechny narážky bylo fajn.
Pokud by tě víc zajímalo o co jde, dají se celkem v pohodě dohledat informace, takže no problemo.
-----
Citace:nebo za tyden nepojedete do Japonska. Ale to jsem si myslel taky, treba cesta do Japonska byl pro me pekny priklad, ze tohle nejde. No a hadejte co, jde to. A slo to hned 4x. Pak si reknete, no jo, ale potrebuju cas, penize, <cokoliv>. Hm, tak vam odpovim: A jak to ze se tam podivala Ithil.
Mno napoprvy jsem šetřila třičtvrtě roku, jedla 3-5 suchých rohlíků denně a vůbec za nic neutrácela. Zničila jsem si trochu žaludek a pak ho musela dávat do kupy, pak už jsem neměla moc ráda rohlíky. Ale na japonsko jsem našetřila a užila si to tam naprosto neskutečně! Taky jsem si totiž kdysi myslela, že tam se nikdy nepodívám protože je to drahý. BTW mam tu rozpočet týpka co tam byl s 30k+letenkou. To je extrémě málo a taky to zvlád.
Napodruhý jsem byla potvora nezaměstnaná a uměla se dobře vdát
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)