08.11.2014, 20:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.11.2014, 17:06 uživatelem Sei. Edited 1 time in total.)
Nikolkax3: Slovo "superčupermagelomantskyúžasnoneuvěřitelnofamózní" si vymyslela v inteligentnom móde? Tak to potom šialený mód musí byť poriadny nárez Hej tie ústa sa ani mne nepáčia... A v podstate sa mi 80% tej kresby nepáči. Ten ťah pod ústami niesu zúbky, mali to byť pokrčená koža (pokrčená koža, wtf ) keď si zahrýzla do pery. Snáď si to pochopila Robil som to vo vlaku, tak je tam viac takýchto nepodarených ťahov. A tú LittlePip som kreslil od znova ešte asi tak 3x a vyzerá to o dosť lepšie než to čo je tu uploadnuté.
Vlčka Elenka: No nieje dúhová, pretože ceruzky v všeobecnosti dúhové nie sú Ale hotová "maľba" bude dúhová, neboj
Inak mám v pláne nakresliť niekoľko obrázkov na rovnakú tému a vytvoriť menší album. Lenže s mojím extrémne produktívnym správaním sa to tu objaví najskôr začiatkom roku 2015...
Vlčka Elenka: No nieje dúhová, pretože ceruzky v všeobecnosti dúhové nie sú Ale hotová "maľba" bude dúhová, neboj
Inak mám v pláne nakresliť niekoľko obrázkov na rovnakú tému a vytvoriť menší album. Lenže s mojím extrémne produktívnym správaním sa to tu objaví najskôr začiatkom roku 2015...
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die.