12.11.2014, 12:03
Napsal jsem, že výkon u MTK je nižší než třeba výkon u Snapdragonu 800. Záleží na testu. Našel jsem testy, kde se ten procesor držel docela těsně za čtyřjádrovým Snapdragonem 800, našel jsem i testy, kde se držel na úrovni pomalejšího Snapdragonu 600, nevím v čem všem je tam ta jejich mágija.
Ale grafické jádro v MTK je pomalejší než jádro v Snapdragonu. Co jsem viděl, dosahovalo to zhruba polovičního až dvoutřetinového výkonu grafické části Snapdragonu 800.
Ale grafické jádro v MTK je pomalejší než jádro v Snapdragonu. Co jsem viděl, dosahovalo to zhruba polovičního až dvoutřetinového výkonu grafické části Snapdragonu 800.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte