25.11.2014, 00:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.11.2014, 00:32 uživatelem Ebženka. Edited 1 time in total.)
Tak jsem v televizi konečně viděla celej první díl (do kina jsem to nikdy nestihla, nechtělo se mi kupovat DVD, když nevím, jaký to je, a ze vzácné solidarity s tvůrci jsem si to odmítla stáhnout).
Mno. Já nevim. Triky a provedení samozřejmě úžasný jako vždy, a byl tam Martin Freeman, který je k sežrání v čemkoliv, a banda dalších úžasných chlapů, jenže... nějak se mi v tom ztratil ten příběh a ty vtipy. Tedy samozřejmě všechny gagy z knihy tam byly, to jo, ale v téhle protahované podobě jsem se jim už nedokázala smát. Moc ráda bych někdy viděla nějakou svižnou, brutálně a geniálně sestříhanou verzi, jestli někdy nějakou někdo udělá.
Aspoň že se mi líbili ti chlapi.
(Můj manžel kritizoval víc. On na co koukat neměl. ;))
Dex: To video je úžasný.
Mno. Já nevim. Triky a provedení samozřejmě úžasný jako vždy, a byl tam Martin Freeman, který je k sežrání v čemkoliv, a banda dalších úžasných chlapů, jenže... nějak se mi v tom ztratil ten příběh a ty vtipy. Tedy samozřejmě všechny gagy z knihy tam byly, to jo, ale v téhle protahované podobě jsem se jim už nedokázala smát. Moc ráda bych někdy viděla nějakou svižnou, brutálně a geniálně sestříhanou verzi, jestli někdy nějakou někdo udělá.
Aspoň že se mi líbili ti chlapi.
(Můj manžel kritizoval víc. On na co koukat neměl. ;))
Dex: To video je úžasný.