01.12.2014, 12:36
Jak už jsem tu psal - mám kompletní seznamy pro S4 (včetně toho, kdo co zpívá) i pro EQG a EQG2 - jen ty popisy postav nejsou... řekněme úplně přesné. Psal to někdo, kdo o MLP moc neví a podle toho to vypadá. Takže to čeká jen na to, až budu mít jedno odpoledne čas a všechny ty dokumenty se pokusím dekódovat do čitelné podoby. Pak to tu samozřejmě zveřejním.
Aktuálně mi tu pořád ještě visí jedna úloha z Czequestrie (nemám potvrzeno splnění) a dneska ještě dvě věci ohledně přípravy CZ/SK bronies Vánoční Karaoke Party, takže tohle má nižší prioritu.
Aktuálně mi tu pořád ještě visí jedna úloha z Czequestrie (nemám potvrzeno splnění) a dneska ještě dvě věci ohledně přípravy CZ/SK bronies Vánoční Karaoke Party, takže tohle má nižší prioritu.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive