02.12.2014, 15:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.12.2014, 15:14 uživatelem AverageHanzo. Edited 2 times in total.)
Nedrželo se náhodou Akame ga Kill předlohy celkem věrně, než dohnalo mangu? Já ji osobně nečetl, ale minimálně, co jsem tak slyšel od těch, co ji četli. A popravdě, z toho co jsem slyšel, že z mangy vynechali nebo pozměnili, tak z tama nic podstatného neodebrali a naopak pár věcí jsem rád, že vynechali.
Ono nevím, že něco tak tuctového by si zrovna zasloužilo další propracovanější adaptaci, není to žádné FMA nebo F/SN. Ale kdo ví, třeba je to oblíbenější, než se mi zdá.
Přece jen nejsem zrovna součástí aktuálního anime dění, stále se ještě snažím příjít na to, proč má Touhou a KanColle takovou ohromnou fanbase.
Nicméně, když už jsme u anime adaptací, jaké byste někdy chtěli vidět vy?
Za mě určitě Crossbone Gundam. Rozhodně by dělal UC lepší pověst, než ten šajt, kterým je G Reco.
Ono nevím, že něco tak tuctového by si zrovna zasloužilo další propracovanější adaptaci, není to žádné FMA nebo F/SN. Ale kdo ví, třeba je to oblíbenější, než se mi zdá.
Přece jen nejsem zrovna součástí aktuálního anime dění, stále se ještě snažím příjít na to, proč má Touhou a KanColle takovou ohromnou fanbase.
Nicméně, když už jsme u anime adaptací, jaké byste někdy chtěli vidět vy?
Za mě určitě Crossbone Gundam. Rozhodně by dělal UC lepší pověst, než ten šajt, kterým je G Reco.