02.12.2014, 19:15
Lidi...Trochu Hate ne ? To je až trochu moc Minetexi, vím že ten chlápek má dost chyb a Rwakk má pravdu Disgrafie sem fakt nepatří neřešte to a prostě nechte ať se náš Blesk vyvíjí a určitě to bude příště lepší
Bože, právě ste mi úplně zkazily mou crazy náladu
Však já ju něják dohromady zase dám takže Dejme věcem volný průběh Však už jste toho řekli dost a myslím že mu taky musíme dát nějaký čas aby se podíval a případě skusil něco ukuchtit ale jak už bylo asi milionkrát řečeno, přečti si nějaké návody k psaní tady na fórku třeba mě to neuvěřitelně pomohlo se posunout od první mojí povídky až k tomu co tvořím teď (není to moc velkej pokrok ale nějakej je ! To vím i já ....Snad... )
To je vše...Od Nikolky Pikolky :33 Zatím se tu mějte a přeju Veselé vánoce !
PS: u nás už sněží co vy tam někde jinde ?
Bože, právě ste mi úplně zkazily mou crazy náladu
Však já ju něják dohromady zase dám takže Dejme věcem volný průběh Však už jste toho řekli dost a myslím že mu taky musíme dát nějaký čas aby se podíval a případě skusil něco ukuchtit ale jak už bylo asi milionkrát řečeno, přečti si nějaké návody k psaní tady na fórku třeba mě to neuvěřitelně pomohlo se posunout od první mojí povídky až k tomu co tvořím teď (není to moc velkej pokrok ale nějakej je ! To vím i já ....Snad... )
To je vše...Od Nikolky Pikolky :33 Zatím se tu mějte a přeju Veselé vánoce !
PS: u nás už sněží co vy tam někde jinde ?
Rather than a Person who Hurts others
Become the persone getting Hurt.
Become the persone getting Hurt.