Dnb Remix na track Night Shine od Excisiona
OMLOUVÁM SE ZA KVALITU! nějak se mi nechtěl rozchodit compressor :/
Jen taková blbůstka.. nic moc
ALE třeba se někomu bude líbit
Collaboration
Broníci a Pegasisters.
Již delší dobu si kladu otázku kde sehnat vokály, protože bych se za prvé rád naučil editovat vokály a za druhé bych chtěl zkusit s někým spolupracovat a třeba udělat i pár tracků..
A tak jsem si řekl že své štěstí zkusím tady a uvidím jestli se někdo najde
Nějaký detaily?
Rychlost vokálů by měla být přizpůsobena stylům Dnb, Dubstep, Electro.. Ideálně tedy 174, 140, 130 BPM.
V textu i melodice bych vám nechal naprostou volnost (je to tak asi nejlepší)
Kvalita a čistota? Random.. Když to nebude nahraný na 128kbps tak s tím zvládnu ještě nějak operovat, a v pozadí by ideálně nemělo být moc ruchu.
Hlas moc nehrotím - nejsem moc vybíravej člověk
kdyby jste měli zájem tak pište sem do topicu a kdyby byla nějaká ukázka bylo by to awesome
Takže.. Hudbě zdar! a snad se někdo najde
OMLOUVÁM SE ZA KVALITU! nějak se mi nechtěl rozchodit compressor :/
Jen taková blbůstka.. nic moc
ALE třeba se někomu bude líbit
Collaboration
Broníci a Pegasisters.
Již delší dobu si kladu otázku kde sehnat vokály, protože bych se za prvé rád naučil editovat vokály a za druhé bych chtěl zkusit s někým spolupracovat a třeba udělat i pár tracků..
A tak jsem si řekl že své štěstí zkusím tady a uvidím jestli se někdo najde
Nějaký detaily?
Rychlost vokálů by měla být přizpůsobena stylům Dnb, Dubstep, Electro.. Ideálně tedy 174, 140, 130 BPM.
V textu i melodice bych vám nechal naprostou volnost (je to tak asi nejlepší)
Kvalita a čistota? Random.. Když to nebude nahraný na 128kbps tak s tím zvládnu ještě nějak operovat, a v pozadí by ideálně nemělo být moc ruchu.
Hlas moc nehrotím - nejsem moc vybíravej člověk
kdyby jste měli zájem tak pište sem do topicu a kdyby byla nějaká ukázka bylo by to awesome
Takže.. Hudbě zdar! a snad se někdo najde
Ne nebudu sem nic psát.. stejně si to nikdo nečte