08.12.2014, 17:31
(03.03.2014, 18:27)Dex Napsal(a): Myslím že nebude trvat dlouho a vznikne plnohodnotný fandom Frozen asi tak jako jsou teď bronies. Vážně jsem u "pohádky" takový úspěch ještě neviděl.
No jestli to nebude tím, že pro ony fanoušky je ta část "pohádka" méně podstatná

Ne vážně - Frozen jsem viděl asi měsíc zpátky a myslím, že na to, v jakém žánru se film pohybuje, nebo má ambice pohybovat, se jedná o mistrovský kousek. I když je mi zcela jasné, že pro velkou část lidí, jež film shlédla, to bude další průměr s ničím novým - tak nějak je mi to jedno. Pro ty, kteří si z příběhů berou to podstatné a dokáží se s příběhem souznít, to ocení. A mnoho HSP si všimne jisté retrospektivní paralely... a to nejenom proto, že Let It Go se svým vyzněním popisuje to, co moc dobře znají.
Anyway... IRL Transmission Received achievement má další splněnou položku v mém seznamu

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive