09.12.2014, 12:00
Ačkoli sama nevlastním řidičské oprávnění (v budoucnu bude, o to se nebojím), ráda se svezu, pokochám se nebo si něco zajímavého přečtu (přítel si ze mě dělá legraci, že za chvíli budu chytřejší než on, jak mě pořád nachází zahloubanou ve Světě motorů, či jiném podobném časopise).
Ze značek u mě vede Ferrari. Ale spíše než samotným autům to přičítám své loajálnosti k této stáji ve Formuli 1.
Land Rover a Hummer - guilty pleasures (hlavně ten Hummer)
Mini Cooper - páč je to cute, ale ne lame (jak jiná malá auta), navíc si myslím, že do města na popojíždění ideální auto.
Můj přítel mě naučil oceňovat krásu BMW a Audi, o které jsem se do té doby moc nezajímala.
Samozřejmě, že mi zvyšují adrenalin supersporty typu Lambo, Pagani atp., ale přiznejme si, na ježdění na našich silnicích to moc není.
Někdy bych se chtěla projet na okruhu a nechat to tam pořádně rozparádit.
Ze značek u mě vede Ferrari. Ale spíše než samotným autům to přičítám své loajálnosti k této stáji ve Formuli 1.
Land Rover a Hummer - guilty pleasures (hlavně ten Hummer)
Mini Cooper - páč je to cute, ale ne lame (jak jiná malá auta), navíc si myslím, že do města na popojíždění ideální auto.
Můj přítel mě naučil oceňovat krásu BMW a Audi, o které jsem se do té doby moc nezajímala.
Samozřejmě, že mi zvyšují adrenalin supersporty typu Lambo, Pagani atp., ale přiznejme si, na ježdění na našich silnicích to moc není.
Někdy bych se chtěla projet na okruhu a nechat to tam pořádně rozparádit.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.