10.12.2014, 11:02
Vidím, že co jsem byl den v Německu, tak ste toho stihli nakecat celkem dost. Nicméně, cesta byla úspěšná, Mitsu Outlander je doma...auto je v krásným stavu po optický i technický stránce. Cena taky výborná. Bazar JH Automobile v Langenhagenu nás už po čtvrtý nezklamal...zakaždým to byla velká hitparáda a auto, k dovozu kterýho se hrdě hlásím.
Pokud se ještě vrátím k tomu, co je pro mě u auta důležitý, tak to je zadní náhon. U mě jsou předokolky vždy až na místě č.2. Pak mě zajímá komfort a pohodlí, nízká hlučnost, bezpečnost, spolehlivost, trvanlivost, nenáročný servis a perfektní jízdní vlastnosti...ehm ano, jsem náročnej, ale kdo si otevřel spoiler, tak mu musí byt z kraje jasný, že je to u mně na místě. A že se opravdu najde jen minimum aut, co tyhle požadavky splní.
Líbí se mi věci, jako Lamborghini (ale jen po model Diablo), Maserati, Porsche 911, Ferrari (zejména F40)...ale nestavím si vzdušný zámky, vím, že na takový auta nikdy mít nebudu - tedy nějakýho staršího Masera bych si samozřejmě mohl koupit...ale co pak s ním? Neutáhl bych to ani na servisu.
A tak se spokojím s tím, co mám...
Líbí se mi věci, jako Lamborghini (ale jen po model Diablo), Maserati, Porsche 911, Ferrari (zejména F40)...ale nestavím si vzdušný zámky, vím, že na takový auta nikdy mít nebudu - tedy nějakýho staršího Masera bych si samozřejmě mohl koupit...ale co pak s ním? Neutáhl bych to ani na servisu.
A tak se spokojím s tím, co mám...