12.12.2014, 14:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.12.2014, 14:51 uživatelem Žeryk. Edited 1 time in total.)
No, právě proto nemám rád rádoby kritiky a jejich úsměvné "profesionální" názory. Ber můj pohled jako pohled člověka, který četl knížky a žere filmy takové jaké jsou.
Když čteš tyhle ty věci, ty kritiky, tak pak máš pocit, že když oni řekli, že to vypadá jako hra, tak automaticky to už i tobě bude připadat jako hra. Pokud si to chceš užít, jdi do kina užít si film a ne udělat si seznam toho, co pak na netu zkritizuješ. Kritiky nečti, jednak to je ztráta času a jednak je to jen individuální pohled někoho, který se od tvého může dosti razantně lišit.
4Azu: Btw, já k tomu určitý vztah mám, ale jak říkám, líbí se mi to.
Když čteš tyhle ty věci, ty kritiky, tak pak máš pocit, že když oni řekli, že to vypadá jako hra, tak automaticky to už i tobě bude připadat jako hra. Pokud si to chceš užít, jdi do kina užít si film a ne udělat si seznam toho, co pak na netu zkritizuješ. Kritiky nečti, jednak to je ztráta času a jednak je to jen individuální pohled někoho, který se od tvého může dosti razantně lišit.
4Azu: Btw, já k tomu určitý vztah mám, ale jak říkám, líbí se mi to.