Hmmmm, není to zlé. Hezká storka, četlo se to dobře, jen mi trochu přišlo, že S v tom lítá nějak moc... Zamiluje se do slečny, tak ji dál nemilosrdně terorizuje, ale vytvoří si "hodné" manipulativní alterego, které ji "chrání," pak všem vyhrožuje bolestivou smrtí a lup- žili spolu šťastně až do smrti. To mi velmi velmi silně připomíná jistého Fluttershy milujícího bronyho
Ale proč každý tak strašně podceňuje Tiu a Lunu? Pravda, v seriálu toho zatím extra moc neudělaly, ale aspoň v té fantvorbě by si to mohly trochu vynahradit a nebýt jen tapety na pozadí. Osobně teda moc nemusím oblíbenou tradici überzáporáků, kteří jsou z nějakého důvodu absolutně nedotknutelní a tak jim musí v překvapivém závěru zadnici "nakopat" až náctiletý Vyvolený.
Jinak, taky mám teorii o tom, že alicornů je víc druhů, ale trochu jinak. Ale stejně si nemyslím, že zrovna Discord by byl takový odborník na osudy a mistr maretrixu. Spíš mi to "duševní alicornství" v tomhle kontextu přijde jako taková oslovská čepice
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Dostaly císařovy nové šaty za to, že začaly bezmezně věřit někomu, kdo si to dle všeho tak úplně nezaslouží ani na první, ani na druhý pohled.