08.01.2015, 09:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2015, 09:42 uživatelem Mácaman. Edited 2 times in total.)
Martin: "Ale nedá se říct, že by se jim to nepovedlo. "
no prave ze se jim to povedlo, ale podle me hlavne 1. dil - to je proste legenda, klasika, film ktery zmenil kinematografii, sci-fi, proste vsechno...pak uz to ma podle me klesajici tendenci ta kvalita, ale furt sou tom dobre filmy...
akcni sceny - ja je moc nemusim, krome jednoho - kung-fu souboje Nea se Smithem - to zeru i s navijakem zvalst ve dvojce Neo kontra 100 Smithu - to si muzu poustet furt
btw Smith je hrozne cool postava, ze ano pane Andersone?
no prave ze se jim to povedlo, ale podle me hlavne 1. dil - to je proste legenda, klasika, film ktery zmenil kinematografii, sci-fi, proste vsechno...pak uz to ma podle me klesajici tendenci ta kvalita, ale furt sou tom dobre filmy...
akcni sceny - ja je moc nemusim, krome jednoho - kung-fu souboje Nea se Smithem - to zeru i s navijakem zvalst ve dvojce Neo kontra 100 Smithu - to si muzu poustet furt
btw Smith je hrozne cool postava, ze ano pane Andersone?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate