17.01.2015, 23:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.01.2015, 23:57 uživatelem Jerry Heartlead.)
(16.01.2015, 17:41)Macaman Napsal(a): Gary_Nu_Mane: ten pricesek chces na ocas nebo na hlavu jako hrivu? ja premyslim nad tim z ceho udelat ocas. Nechci latkovej, chtel bych nejake umele vlakno co nejpodobnejsi konskym zinim, myslilm ze uz sem nekdy to mel v ruce ale nevim co to je za material, musim to nejak pohledat na netu.....
Ten príčesok som chcel na chvost, aby vyzeral viac "poníkovsky", no zistil som, že tú čelenku s parohmi niekto vyhodil, takže nakoniec si nič nevyrobím... Popremýšľam, že trochu pogooglim a pozriem, či sa nedajú kúpiť nejaké umelé farebné vlasy, z ktorých by sa dal urobiť chvost... Ale ani na hrivu by neboli zlé + skombinovať to s čelenkou a výsledok by mohol vyzerať zaujímavo... Alebo zohnať si nejakú modrú parochňu a nastajlovať si ju podľa môjho OC-čka...
(16.01.2015, 17:51)Cally Napsal(a): Macaman: nemáš na mysli kanekalon? http://www.kanekalon.cz/
Za toto nech ťa Celestia žehná, už viem, odkiaľ si kúpim vlasy na hrivu a chvost... Apropo, kde sa dajú zohnať tie čelenky z obrázku?
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra