20.01.2015, 19:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.01.2015, 19:23 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
@Keranis: těhle "meme" ze společných historek máme kvanta - byla by škoda, kdyby zapadly tomuhle tématu se bude věnovat i přednáška na PragoFFestu s názvem: "Proč nezamykat roxor v LDAP troubě" jejíž obsah byl sice mírně vyspoilován, ale to nevadí - dalších takových máme hodně. Namátkou:
"Takeruova podrobná mapa Stuttgartu"
"Řidič Zmok"
"Zmokovo Malibu"
"Ubytovna 'Pod koněm' "
"Co si myslíte, že asi Terok dělá?"
"Komu nedávat do ruky foťák"
"Fanta... just Fanta"
"Mě neznáš, já jsem až ve třetí sezóně"
"Zapáchající sýr - kam s ním?"
"Creepy lego"
"Drbu co se dá"
... a dalo by se pokračovat ještě dlouho seznam situací, kdy jsme vyděsili či překvapili nejednu celebritu kolem MLP:FiM (a jak nám to taky pěkně oplatili), skupinu bronies ze zahraničí, či náhodné kolemjdoucí by vydal na samostatnou kapitolu
"Takeruova podrobná mapa Stuttgartu"
"Řidič Zmok"
"Zmokovo Malibu"
"Ubytovna 'Pod koněm' "
"Co si myslíte, že asi Terok dělá?"
"Komu nedávat do ruky foťák"
"Fanta... just Fanta"
"Mě neznáš, já jsem až ve třetí sezóně"
"Zapáchající sýr - kam s ním?"
"Creepy lego"
"Drbu co se dá"
... a dalo by se pokračovat ještě dlouho seznam situací, kdy jsme vyděsili či překvapili nejednu celebritu kolem MLP:FiM (a jak nám to taky pěkně oplatili), skupinu bronies ze zahraničí, či náhodné kolemjdoucí by vydal na samostatnou kapitolu
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive