30.01.2015, 15:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.01.2015, 15:18 uživatelem Mácaman. Edited 2 times in total.)
"Mrnous a carodejnice" je spis podle me horror nez pohadka
nevim co by na to rikaly dnesni decka. Me osobne jako maleho budil hlas carodejnice (uzasna Marie Rosulkova) , ktery se ptal:
"Kdooopak tooo bdiii, kdooo tooo nespiii???" ze spani. Carodejnice ma chaloupku s plotem z kosti (ktere chresti a hybou se), jako hodiny ma lebku (pokud se dobre pamatuju) a samozrejme zere deti + dost horrorova atmosfera.
"Carodejuv ucen" ma podobne temne ladenou atmosferu + osobity vytvarny styl a animace. Carodej ma v hlave diru a je dost strasidelnej, ma na stole taky lebku ktera cvaka celistmi. Pribeh je vypraven hlasem "Krabata" ktery to skvele doplnuje + hudba = pro dite zazitek na jaky se nezapomina
vubec my cesi mame hodne takovych animaku (viz uzasny serial na ct2 "Perly ceske animace" , kterym provazi Miroslav Taborsky) - namatkou treba "Krysar"
https://www.youtube.com/watch?v=mPS_TGYLYYk
a vsimni si jaky maj tyhle filmy na csfd hodnoceni, takovy nema ani spusta jinak vybornejch filmu....
nevim co by na to rikaly dnesni decka. Me osobne jako maleho budil hlas carodejnice (uzasna Marie Rosulkova) , ktery se ptal:"Kdooopak tooo bdiii, kdooo tooo nespiii???" ze spani. Carodejnice ma chaloupku s plotem z kosti (ktere chresti a hybou se), jako hodiny ma lebku (pokud se dobre pamatuju) a samozrejme zere deti + dost horrorova atmosfera.
"Carodejuv ucen" ma podobne temne ladenou atmosferu + osobity vytvarny styl a animace. Carodej ma v hlave diru a je dost strasidelnej, ma na stole taky lebku ktera cvaka celistmi. Pribeh je vypraven hlasem "Krabata" ktery to skvele doplnuje + hudba = pro dite zazitek na jaky se nezapomina

vubec my cesi mame hodne takovych animaku (viz uzasny serial na ct2 "Perly ceske animace" , kterym provazi Miroslav Taborsky) - namatkou treba "Krysar"
https://www.youtube.com/watch?v=mPS_TGYLYYk
a vsimni si jaky maj tyhle filmy na csfd hodnoceni, takovy nema ani spusta jinak vybornejch filmu....
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate