09.02.2015, 22:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.03.2016, 00:32 uživatelem Luna May. Edited 5 times in total.)
Odhodlala jsem se napsat toto téma z tohoto důvodu - 7 bronies mě kontaktovalo s problémem, kterým je transexualita. S každou z nich jsem situaci sama probírala, avšak v této situaci je důležité se postavit na vlastní nohy, tak jsem některé z nich nechala si najít onu pevnou půdu pod nohama beze mě. Nevím, zda to bylo nejlepší řešení, ale lepší mě nenapadlo.
Chtěla bych ovšem veřejně říct jednu věc pro ty z vás, kteří mě nekontaktovali a řeší kompletně po své linii. (Věřím, že oněch 7 není finální číslo)
Nebojte se, bronies nekoušou a v ČR a snad i na Slovensku jsou lidé chápaví.
---
Pokud situaci budete chtít řešit, či si o ní něco přečíst, doporučuji následující odkazy:
Webová stránka MUDr. Fifkové - Nejzkušenější sexuoložka v ČR na toto téma. Vřele doporučuji její návštěvu.
Příručka transexuality - Kniha v češtině, která se tímto tématem zabývá. Spoluautorkou je také MUDr. Fifková.
"How to be yourself" - Video o jednom malém příběhu. [EN]
Chtěla bych ovšem veřejně říct jednu věc pro ty z vás, kteří mě nekontaktovali a řeší kompletně po své linii. (Věřím, že oněch 7 není finální číslo)
Nebojte se, bronies nekoušou a v ČR a snad i na Slovensku jsou lidé chápaví.
---
Pokud situaci budete chtít řešit, či si o ní něco přečíst, doporučuji následující odkazy:
Webová stránka MUDr. Fifkové - Nejzkušenější sexuoložka v ČR na toto téma. Vřele doporučuji její návštěvu.
Příručka transexuality - Kniha v češtině, která se tímto tématem zabývá. Spoluautorkou je také MUDr. Fifková.
"How to be yourself" - Video o jednom malém příběhu. [EN]