12.02.2015, 15:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.02.2015, 15:43 uživatelem Deus Ex. Edited 1 time in total.)
(12.02.2015, 10:38)Azuliana Napsal(a): Divil by ses, ale byl. Znám pár, který je vyznavačem BDSM a vychovávají spolu dvě krásné dcery, které rozhodně nějak netrpí a nevybočují ze společnosti.
Příklad, který si uvedl, je samozřejmě extrém, což ale neznamená, že budeme paušálně odsuzovat všechny lidi s fetišem jako špatné rodiče, páč praxe nám dává důkazy, že tomu tak není.
Tak samozřejmě jsem mluvil o té kombinaci, proti milovníkům fetiše jako takovým nic nemám. Pokud to pár dělá v soukromí mimo přítomnost dětí, tak nevidím žádný problém. A pokud dítě například najde ty jejich "hračky", tak mu prostě řeknou že jsou superhrdinové a to dítě na to přijde až v době, kdy bude dostatečně staré.
Takže klidně, ať jsou vyznavači fetiše, ale ať do toho proboha netahají děti...
(12.02.2015, 13:39)Jamis Napsal(a): Tak když kouknu do tvého podpisu, tak překládáš Pegasus Device, tak mi to bohatě stačí k tomu, abych si o tobě myslel své: líbí se ti krev, násilí, utrpení... to asi nebudeš moc dobrý člověk, patrně budeš sadista a hajzl, který se vyžívá v utrpení druhých a navíc zatahuje tyhle prvky do MLP:FiM, které je svoji podstatou o něčem jiném. Nebylo by ideální poslat tě na léčení a vyloučit tě z běžné společnosti?
... [/sarcasm]
Nevím, co do toho taháš můj překlad, který dělám pro ty, kteří ho na fóru žádali. Navíc u něj mám upozornění, že se jedná o gore, a posílám ho jen těm, kteří si o něj napíšou. To, o čem jsem se zmiňoval já, bylo tahání přibližně pětiletého děcka do propagace s prvky fetiše, což je extrém hlavně pro to děcko.
A jestli je podle tebe dělání překladu násilného fanfictionu pro ty, co ho chtějí stejné, jako využívání vlastního dítěte v mnou uvedeném příkladu propagace, tak nevím nevím...
(12.02.2015, 13:39)Jamis Napsal(a): Pokud jsi o tom ještě neslyšel, tak se tomu říká předsudkyžene je strach z neznámého (co neznáš, tě může zabít), snaha si zjednodušit život (v ČR velmi populární) a škatulky, které tě někdo naučil a mimo ně se cítíš velmi nepohodlně.
Ne, takový fakt nejsem

(12.02.2015, 13:39)Jamis Napsal(a): "Našel jsem na netu jednu fotku..." problém s Internetovými citacemi je, že nikdy nevíte, zda jsou pravé. (George Washington)
Chceš snad říct, že by mohlo jít o photoshop? To bych poznal...
PS: Asi se radši stáhnu do ústraní a vlákno už budu sledovat jen mlčky. Moje příspěvky jsou akorát špatně vykládány a brány jako útočné a dochází tak ke zbytečným nedorozuměním + se to už celkem vyhýbá tématu.
♫ There's a lot of pretty, pretty ones that want to get you high... ♪
♫ But all the pretty, pretty ones will leave you low and blow your mind... ♪
♫ But all the pretty, pretty ones will leave you low and blow your mind... ♪