22.02.2015, 07:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.02.2015, 07:23 uživatelem Terodeness. Edited 2 times in total.)
Lol... Pro mě seriál skončil druhou sérii a stále tu jsem. Stále poslouchám brony písničky, čtu Fimfikce, navštěvuji EqD, sleduji mlp stuff na YT a brony tvorbu na dA. No... a nemíním to do budoucna nějak měnit.
Konec seriálu bych vřele uvítal. Fandom by se uklidnil, většina z tech super hype bronies by si časem našla něco jiného, já bych se konečně nemusel za fandom stydět a hlavně tvůrci by přestali mrvit to co z MLP:FiM zbylo. Bohužel o tom můžu jenom dál snít. Pokuď MLP bude nadále Hasbru dolovat zlato, tak ho bohužel bude udržovat naživu déle, než jen na 6. a 7. sérii...
Konec seriálu bych vřele uvítal. Fandom by se uklidnil, většina z tech super hype bronies by si časem našla něco jiného, já bych se konečně nemusel za fandom stydět a hlavně tvůrci by přestali mrvit to co z MLP:FiM zbylo. Bohužel o tom můžu jenom dál snít. Pokuď MLP bude nadále Hasbru dolovat zlato, tak ho bohužel bude udržovat naživu déle, než jen na 6. a 7. sérii...
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Fimfiction is life.