27.02.2015, 12:10
nezlob se ale tohle triko ačkoliv měli na stránkách, tak k nám prostě nedorazilo. je hezké že si to hlídáš, ale tohle tu prostě mělo být a nebylo ať si to sledovala jak chtěla. ono v čechách je to poměrně běžná praxe že se sem některé věci nevozí. a ano byla jsem v těch obchodech někdy okolo vánoc a ano ptala jsem se prodavaček a ukazovala jim to konkrétní triko na jejich stránkách a oni snad ví co maj na skladě a co ne. ještě jsem v těch obchodech byla opruzovat potom několikrát jestli to dodatečně nedorazilo a nedorazilo
sbírku máš rozsáhlou, ale zkus popřemýšlet o tom jak přehledné to je když někoho odkazuješ aby v ní něco našel. po pěti minutách koukání na barevný miniaturky jsem sice to tvý triko našla ale kdybych hledala třeba figurku tak jsem v ...
sbírku máš rozsáhlou, ale zkus popřemýšlet o tom jak přehledné to je když někoho odkazuješ aby v ní něco našel. po pěti minutách koukání na barevný miniaturky jsem sice to tvý triko našla ale kdybych hledala třeba figurku tak jsem v ...