09.03.2015, 01:43
Ale ale ale!!! Copak to tu vidím :333 Další kamarád do Literatury ? :333 To se jen tak nevidí :333
Muhahaha !! Dělám si legraci, i když opožděně, ale lepší pozdě než-li nikdy že? Tě Vítám
Představím se Manestreamově :33 ŠÍLENÁ NIKOLKA ! Stále si dělám legraci
Ještě jsem si nepřečetla co jsi vytvořila, ale to přijde a až to přečtu, budeš litovat že jsem zavítala! Protože tak dlouhé komentáře může napsat snad jenom Kranis jakožto knížku s 999 kapitolama
Každopádněm FNAF znám na svoje poměry celkem dobře, ale i tak bych o tom nedokázala psát, na to je tam na mě moc robotiky a moc se toho bojím Hrála sem to jednou a to mi bohatě stačilo
Takže, mám zase o zábavu postaráno >:333
KONEV HLÁŠENÍ!
Muhahaha !! Dělám si legraci, i když opožděně, ale lepší pozdě než-li nikdy že? Tě Vítám
Představím se Manestreamově :33 ŠÍLENÁ NIKOLKA ! Stále si dělám legraci
Ještě jsem si nepřečetla co jsi vytvořila, ale to přijde a až to přečtu, budeš litovat že jsem zavítala! Protože tak dlouhé komentáře může napsat snad jenom Kranis jakožto knížku s 999 kapitolama
Každopádněm FNAF znám na svoje poměry celkem dobře, ale i tak bych o tom nedokázala psát, na to je tam na mě moc robotiky a moc se toho bojím Hrála sem to jednou a to mi bohatě stačilo
Takže, mám zase o zábavu postaráno >:333
KONEV HLÁŠENÍ!
Rather than a Person who Hurts others
Become the persone getting Hurt.
Become the persone getting Hurt.