15.03.2015, 11:37
Bude to bigroom, protože ten label je na něj předně zaměřený a já chci upoutat jejich pozornost, ale nebude to něco ve stylo "Garrix" (aneb nakráčím tam se samply a potom lame drop - viz. jeho video ve studiu). K tomu dropu. Je to tím, že svoje písničky nemasteruju ani nekompresuju (jsem línej a moc mi to nejde). Navíc používám FL Studio (mám ho rád a dobře se v něm orientuju, rozumím všemu, ale má slabej sound engine - hodně lidí si na to už stěžovalo). Každopádně je pravda, že tenhle hause se mi zrovna moc nepovedl. Zkoušel jsem tam dát ten buildup a to je důvod proč to znělo tak špatně, jinak i melodie je stejná (pusť si to v 0:09 a potom 0:55)
Každopádně novej song bude dobrej pracoval jsem na něm už cca 5 hodin a ještě není hotovej. Dneska ho hodlám vydat, tak snad se to podaří
Každopádně novej song bude dobrej pracoval jsem na něm už cca 5 hodin a ještě není hotovej. Dneska ho hodlám vydat, tak snad se to podaří
You are loved!
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím
"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím
"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon