06.04.2015, 21:12
Tak jsem se po několikátém přečtení vašich příspěvků rozhodl to také vyzkoušet. Nejdřív byste měli vědět, že za jakýchkoliv podmínek mi dělá problém se koncentrovat, uvolnit a neustále se soustředím na své své tělo. Sice chci věřit a tvrdím, že věřím mnoha jevům, ale někdo hluboko v mozku je malý šupák který řve: ,,Jsou to všechno nesmysly, uvažuj logicky"! Kvůli němu si mi do toho nechtělo, i tak jsem stáhl nahrávku s Rainbow Dash a šel si lehnout. Přes veškerý pesimismus došlo k jakémusi uvolněnějšímu stavu, který je sice na míle vzdálen celkovému podvolení a relaxaci, ale pro mně jde o obrovský úspěch. Po chvíli mi ztěžkly a znecitlivěly ruce, opravdu mi to místy připomínalo kopýtka. Když průvodce mluvil o létání, odvaze, hrdosti a věrnosti, začalo mne brnět a hřát celé tělo.Taky v průběhu nahrávky došlo k dilematu, jestli o sobě uvažuji v mužském či ženském rodě .Teď jsem nadšený, cítím se hrozně unaveně a zároveň pln energie.Závěr: Spousta ojedinělých, krásných i místy trošku děsivých pocitů. Pokud jste to ještě nezkusili, jděte do toho