12.04.2015, 14:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.04.2015, 15:07 uživatelem SVKroderik. Edited 3 times in total.)
Ja som síce konšpiračný teoretik ale toto je sila čo už sa v poslednom čase deje a aké hlúposti môžu ľudia na internete natárať..... je to dosť smutné že potom sa na nás všetkých pozerajú ako na vimetencov, a ani sa tomu nečudujem... a hoci čo čo prednesieme je už potom na hlavu kvôli takýmto luďom...
Ehm na okraj by som dodal že byť konšpiračný teoretik neznamená všade hladať trojuholníky a číselká ale bádať a dokazovať zložité udalosti a spojitosti s ludmi a úmyslami..... bohužiaľ sa s takými roztrhlo vrece...
Pretože takáto symbolika a rituáli sa objavujú v hudbe ako výsmech bohu ... no a niektorý to zobrali trochu velmy vážne...
Ehm na okraj by som dodal že byť konšpiračný teoretik neznamená všade hladať trojuholníky a číselká ale bádať a dokazovať zložité udalosti a spojitosti s ludmi a úmyslami..... bohužiaľ sa s takými roztrhlo vrece...
Pretože takáto symbolika a rituáli sa objavujú v hudbe ako výsmech bohu ... no a niektorý to zobrali trochu velmy vážne...