20.04.2015, 10:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2015, 13:31 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Jen tak namátkou: kdo viděl alespoň jeden celý díl v CZ dabingu od té doby, co jej převzalo SDI media, tzn. 3.sezóna a Equestria Girls: Rainbow Rocks? Zajímá mě jen jestli ne, a když ano, tak kterou. Ostentativní pohoršování a odpovědi na stejnou otázku týkající se předchozího dabingu si prosím nechte od cesty (toho je tu víc než dost) - rád bych se dopídil toho, jestli jsem jediný, kdo si té změny - která pro mě znamená, že můžu koukat i v češtině - všimnul.
imho obzvláště na EqG:RR je vidět obrovský posun k lepšímu, jak u dabingu tak u písniček. Krom RR se mi hodně líbila v CZ třeba Apple Family Reunion.
imho obzvláště na EqG:RR je vidět obrovský posun k lepšímu, jak u dabingu tak u písniček. Krom RR se mi hodně líbila v CZ třeba Apple Family Reunion.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive