23.04.2015, 21:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.04.2015, 21:55 uživatelem niemand. Edited 1 time in total.)
Davel: lidi mám na max a ulice prázdný. Nevim jestli je to bug, ale když koukám na screeny ostatních, lidí tam moc neni. V GTA IV se člověk projel autem po chodníku a na kapotě 10 lidí, tady když přejedu jednoho člověka na 100 metrech, tak je to zázrak. Zkoušel jsem ty posuvníky dávat i na polovinu, třetinu, čtvrtinu, maximum, různě to kombinovat, vypínat a zapínat hru, ale lidi tam nejsou a město je mrtvé. Aut je plno, na to si nestěžuju, jen chodci prostě nejsou. Všechno mám na max včetně detailů a lidi chybí.
Jinak policajty v autech vidim a často po někom jdou. Dokonce jsem jednou jezdil offroadem po skalách a vidim 3 fizlácký auta, z nich vylejzali poliši a nějaký auto opodál to hodilo ze skály, škoda že jsem netočil
Souhlas s výběrem zbraní, to přiblblé konzolové kolečko zbraní je uplně na nic, alespoň mohli přidat nastavení na čísla jako to bylo u čtyřky.
Jinak policajty v autech vidim a často po někom jdou. Dokonce jsem jednou jezdil offroadem po skalách a vidim 3 fizlácký auta, z nich vylejzali poliši a nějaký auto opodál to hodilo ze skály, škoda že jsem netočil
Souhlas s výběrem zbraní, to přiblblé konzolové kolečko zbraní je uplně na nic, alespoň mohli přidat nastavení na čísla jako to bylo u čtyřky.
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.