13.05.2015, 09:24
Asi na filmy koukáme trochu jinak. Film se mu taky vlastně docela líbil, jako akce a sem tam závava. Ale jinak, romantika mezi Natašou a Zelenáčem byla zvláštní, nevěřil jsem jim to. O té mezi Lukostřelcem (vypadlo mi jméno) a jeho přítelkyní ani nemluvím, prostě tomu nejde uvěřit, není to 'lidské'. Akční scény jsou téměř jediný důvod, proč se mi film líbil, ale bylo to až moc přeplácané a místy zamotané. Český dabing... No, stačila mi chvíle z CamRIPu a vyprávění přátel na to, abych na něj zanevřel. Vtípky většinou povedené, další plus. Thor a jeho kladivo, America a jeho 'watch your language' atd atd.
Jako akce docela dobrý, ale žádný city to ve mně neprobouzelo. Zábava u toho dobrá. Zamotané. Stejné, možná trochu horší než první díl.
Btw, z konce šlo pěkně poznat, jak si nachávají vrátka otevřená pro další nejmíň tři filmy
Jako akce docela dobrý, ale žádný city to ve mně neprobouzelo. Zábava u toho dobrá. Zamotané. Stejné, možná trochu horší než první díl.
Btw, z konce šlo pěkně poznat, jak si nachávají vrátka otevřená pro další nejmíň tři filmy