10.06.2015, 00:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.06.2015, 00:37 uživatelem Bluebear. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: Přeformulováno pro odstranění dvojznačnosti.
)
(07.06.2015, 10:15)Bagginses Napsal(a): Co mi vadí? Elitářství, tedy povyšování se nad ostatními lidmi, kteří MLP nesledují nebo sledovat nechtějí.
Potřeba vyvyšovat se nad ostatní, považovat se za lepšího, je jedna z nejsilnějších lidských vlastností. V podstatě říkáš, že ti vadí lidi. To na jednu stranu dost chápu, na druhé straně musíš na této planetě trpět jako zvíře.
Já jsem už dlouho neviděl - pokud vůbec někdy - nikoho, kdo by se nad ostatní vyvyšoval z titulu toho, že je brony.
(07.06.2015, 10:15)Bagginses Napsal(a): Dále hloupé motto "Love and tolerate".
To je ale jedna ze základních myšlenek MLP, a nevidím na tom něco a priori špatného. Co je hloupého na lásce a toleranci?
(07.06.2015, 10:15)Bagginses Napsal(a): Takovým mottem se řídí i EU a podívejte se, co do Evropy vpouští..
Ne, takové motto v EU nikdy nepadlo. Rozhodnutí EU je čistě politické a má dva důvody: 1) nikdo z představitelů EU nemá tu odvahu/krutost (nehodící se škrtni dle chuti), aby uprchlíky a přistěhovalce házel zpět do moře nebo střílel, 2) státy EU mají velký strach, že se stárnoucím obyvatelstvem a malou porodností nebudou mít v budoucnu nikoho, kdo by pracoval, a zoufale se snaží prosadit jediné řešení, které znají: importovat si pracovní sílu, přestože dobře vědí, že je to škrtání sirkami v továrně na výbušniny. Pokud má EU nějaké motto, tak "tonoucí se stébla chytá".
Was it a God, who traced this sign, with calm across my tumult stealing,
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!