17.06.2015, 13:36
No ja by som sa skôr priklonil k tomu názoru, že dnes dobré skutky akosi nestoja za natočenie a teda radšej ako ukázať fandom ako bronies v tom lepšom svetle, tak radšej ľuďom budú vymývať mozgy všelijakými reality show. Lebo, hoci na to aj ja osobne nadávam, tak zjavne to nemálo ľudí k telke pritiahne a tak sa tomu prispôsobia aj rôzni producenti. Možno sa ani tak nečudujem, no skúste do reality show povolať nejakých rozumných ľudí a asi TV príde o sledovanosť. Ľuďom sa viac páči, keď sú tam hádky a vytvárajú sa škandály a pod. Veď aj ten nedávny článok z Playboya by som bral skôr pozitívne, nakoľko autor až tak nerýpal do temnej strany fandomu a dokonca sám povedal, že tam šiel sa skôr zabaviť na podivínoch, ale napokon stade síce neodišiel ponyfikovaný (škoda
), ale odišiel s dobrým pocitom a niečo mu to aj dalo.
Ale je pravda aj to, že teraz do tých animákov čoraz viac dávajú aj veci, ktoré cielená skupina nemôže pochopiť alebo je to tým, že v TV už sú len samé odpady a nejaká kvalita sa nájde už zrovna len v seriáloch pre deti (síce sú tu rovno animáky pre dospelých ako Simpsonovci a spol. )
), ale odišiel s dobrým pocitom a niečo mu to aj dalo.Ale je pravda aj to, že teraz do tých animákov čoraz viac dávajú aj veci, ktoré cielená skupina nemôže pochopiť alebo je to tým, že v TV už sú len samé odpady a nejaká kvalita sa nájde už zrovna len v seriáloch pre deti (síce sú tu rovno animáky pre dospelých ako Simpsonovci a spol. )
Bow to the Princess!