28.06.2015, 20:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.06.2015, 20:59 uživatelem Wander Fox. Edited 1 time in total.)
Ve fandomu - na fóru jsem necelý rok.
Moc srazů za sebou nemám a moc lidí z fandomu osobně neznám.
Takže můj pohled je zatim takový všeobecný.
Na fandomu mi nic nevadí.
Beru na vědomí že fandom je hodně rozšířený ve směrech tvorby a témat je nespočetně...
Přiznávám se že jistá témata mi nelahodí mému gustu, a na to mám řešení... Nevyhledávám je a nebo je jednoduše přehlížím a beru na vědomí, že jiným se tato témata libí. A když už se někdo najde, že by chtěl zhodnotit jeho tvorbu, tak se na to s klidem podívám a ohodnotim kvalitu díla ohledně zpracování i toho daného témata, ikdyž mi to téma nemusí vyhovovat, ale každý má rád nějakou tvorbu a já to toleruji
Zatím mi nikdo nic vyloženě nevnucoval a proto jsem s fandomem spokojený
Moc srazů za sebou nemám a moc lidí z fandomu osobně neznám.
Takže můj pohled je zatim takový všeobecný.
Na fandomu mi nic nevadí.
Beru na vědomí že fandom je hodně rozšířený ve směrech tvorby a témat je nespočetně...
Přiznávám se že jistá témata mi nelahodí mému gustu, a na to mám řešení... Nevyhledávám je a nebo je jednoduše přehlížím a beru na vědomí, že jiným se tato témata libí. A když už se někdo najde, že by chtěl zhodnotit jeho tvorbu, tak se na to s klidem podívám a ohodnotim kvalitu díla ohledně zpracování i toho daného témata, ikdyž mi to téma nemusí vyhovovat, ale každý má rád nějakou tvorbu a já to toleruji
Zatím mi nikdo nic vyloženě nevnucoval a proto jsem s fandomem spokojený