06.10.2012, 23:01
(06.10.2012, 17:25)MaoOokaneko Napsal(a): ...
"Vstupováním do duelu" jsem měl na mysli, že v jednom díle Asuna vstoupila do duelu mezi dvěma hráči. V MMORPG nic takového není možné, duely probíhají, dokud jeden nepřijde o 90% životů nebo podobně. Proti vstupu ostatních hráčů to je chráněné, aby nezasahovali do roztržky, která je stejně naprosto bezpečná. Na tohle se může vázat tvůj argument, že to nemusí platit pro všechny MMORPG. Ale zrovna s ostatními třídami se poměrně okrádají o lidi, jež by ta hra potenciálně zajímala.
S tou vraždu jsem byl dost nespokojený, protože se to celé vyřešilo naprostou náhodou, nikoli pravým logickým přemýšlením. A taky to porušilo základní principy detektivek (dát čtenářovi dost rad na rozluštění apod.), ale to je spíš důležité pro mě jako fanouška správných detektivních případů.
Že vzniknou organizace - to chápu, nebýt guild by MMO nebylo MMO. Spíš mi jde o chování a stáří chování těch lidí. Ti se spíš než poblázněnci do her, kteří sáhli po nově dostupné suprbombahře, chovají jako ctění pánové, kteří do takových organizací patří ve skutečném světě. A opravdu by takoví zaměstnaní lidé koupili hru jako jedni z prvních?
Spojení autora se skutečným světem se mi zdá podivné, ale přeci jen je drží jako rukojmí. Nějak by to provést šlo, každopádně by to mohli říct.
Ohledně animace - Koukni se teď na něco od Madhouse, na Fate/Zero nebo na Madoku. Ty mají u mě plus za animaci. Tohle je oproti nim průměr. A Madoka má i opravdu ohromnou hudbu
A záběrů na dívčí pozadí jsem už měl přespříliš. Na ečči se přes dva roky už vůbec nekoukám