07.10.2012, 00:11
(06.10.2012, 23:49)AverageHanzo Napsal(a):(06.10.2012, 23:01)meonlyme1845 Napsal(a): A záběrů na dívčí pozadí jsem už měl přespříliš. Na ečči se přes dva roky už vůbec nekoukámTo je třeba jedna z věcí co mi příjde dost rušivá u dnešního anime.
Naprosto neopodstatněný fanservis je rvaný snad úplně všude i do anime, kde se má třeba příběh brát vážně, což zrovna moc nejde, když nám rvou do xichtu pantyshoty nebo oblečení, které schválně odkrývá co nejvíc je možné.
Ečči tu bylo vždy. Nutno říct, že od Love Hina - první harémovky, která ovšem byla decentní - došlo krásnou cestu. Dnes to jsou příběhy s těmi samými stereotypy hrdinek pořád dokola. Pak je tu možnost Bake-/Nise- monogatari. U Bake to ještě není tak očividné, ale Nise je celé postavené na alternativním fanservisu. I obyčejné čištění zubů nabývá nové významy.
Nebo třeba High School of the Dead, kdy jsem se smál potřebě režiséra ukázat nám kalhotky holky, na jejíž vrchní půlce si právě libuje horda zombíků
Ale ano, spousta kalhotek by nebyla zapotřebí, jde jen o to, aby si to bohatí otaku nakoupili Celkem vtipný fakt je, že tahle anime většinou akorát tak pokryjí své náklady díky prodeji předražených figurek a DVD. Stejně se během sezóny 3-5 takových děl najde. Vážně by ten čas mohli věnovat na adaptace desítek skvělých mang, které by si to zasloužily.