02.07.2015, 08:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.07.2015, 09:16 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
Ahoj, řekla bych že základní problém v dnešní době spočívá v tom že existuje mnoho sample packů. Díky kterým vlastně novodobý producent udělá hudbu lepší než já a jednodušeji a spousty presetů na synthy jak je oblíbeny u nováčku ReFX Nexus. Ta správná zábava začne teprve když člověk se rozhodne že ho nebaví už samply (můj případ první dva songy sample s tím že jsem se učila dva roky než něco kloudného vylezlo především ovládat ale neměla jsem jen FL studiu). Dnes funguji na 3xOSC a prakticky nic jiného už pro mne není z generátorů, k efektorům zařadit především disortation (od image line Bloody overdrive, fruity disortion, hardcore [jak typický žánr pro polovinu mé hudby]a pak ohmicide, Najdete i spousty jiných lepších)
No ale co zde mohu nabídnout nováčkům, jsou mé zkušenosti s 3xOSC je opravdu univerzální od kicku přez lead až synth vocal, mám staré yamaha klávesy na ně koupen AD/DA převodní do usb
No uvidíme jestli se mi někdo ozve a bude se chtít dozvědět něco popřípadě poté reedituju post a ve spoilerech hodím pár video tutů jak s 3xOSC
Seznam pluginů k dokoupení: Camelphat, Ohmicide. Clasic chorus(nebo vocal teď netuším nejsem doma) je free
Když si to vemem dnešní DAW softwary jsou celkem přístupné všem 3tisíce licence na "producent edici" FL studia se základními pluginy ( a především 3xOSC) a tyto tři vyjde odhadem na 6tisíc, a hle jak se aučíte můžete tvořit jakoukoli hudbu... tedy hudbu electronického žánru.
Dopředu asi varuji, že písničku o jste složily ze samplu djme tomu za 4hodinky tak vám čas vzroste o 10ti násobek
Zatím se loučím pak toto reeditnu
S úsměvem na rtu, vaše Hotaru.
EDIT1: Label Dirty Workz mi napsal, mé písničku už mají i prodejnost. Ačkoli kdo napíše dostane je zadarmo. Což si myslím že asi trošičku svědčí o tom že bych mohla někoho něco naučit.
No ale co zde mohu nabídnout nováčkům, jsou mé zkušenosti s 3xOSC je opravdu univerzální od kicku přez lead až synth vocal, mám staré yamaha klávesy na ně koupen AD/DA převodní do usb
No uvidíme jestli se mi někdo ozve a bude se chtít dozvědět něco popřípadě poté reedituju post a ve spoilerech hodím pár video tutů jak s 3xOSC
Seznam pluginů k dokoupení: Camelphat, Ohmicide. Clasic chorus(nebo vocal teď netuším nejsem doma) je free
Když si to vemem dnešní DAW softwary jsou celkem přístupné všem 3tisíce licence na "producent edici" FL studia se základními pluginy ( a především 3xOSC) a tyto tři vyjde odhadem na 6tisíc, a hle jak se aučíte můžete tvořit jakoukoli hudbu... tedy hudbu electronického žánru.
Dopředu asi varuji, že písničku o jste složily ze samplu djme tomu za 4hodinky tak vám čas vzroste o 10ti násobek
Zatím se loučím pak toto reeditnu
S úsměvem na rtu, vaše Hotaru.
EDIT1: Label Dirty Workz mi napsal, mé písničku už mají i prodejnost. Ačkoli kdo napíše dostane je zadarmo. Což si myslím že asi trošičku svědčí o tom že bych mohla někoho něco naučit.
I live betwen the candle and stars with my disorted soul.