15.07.2015, 19:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.07.2015, 19:35 uživatelem blesk1j_CZ. Edited 1 time in total.)
Ahoj poníci, včera a dneska jsem byl taky na třešních o které se už bohužel nikdo nestará, takže to tam bylo hodně zarostlý ale stálo to zato. Tak jsem si tam krásně natrhal. (Tet to teta zavařuje do sklenic) a samozřejmě byla se mnou i Twilight
včerejší úlovek
A dnešní úlovek
A jak jsem mohl trhat když jsem měl sebou Twilight která mi zaměstnala jednu ruku? Takže potom si tu větev nemůžu přitáhnou a dělalo by se to špatně? Tak jsem to vyřešil takhle:
A ještě jsme se koukli na krásný výhled
A speciál! Udělal jsem něco co jste neudělali a co by vás možná ani nenapadlo a já jsem jako první! Ano myslím tebe Dinopony!
včerejší úlovek
A dnešní úlovek
A jak jsem mohl trhat když jsem měl sebou Twilight která mi zaměstnala jednu ruku? Takže potom si tu větev nemůžu přitáhnou a dělalo by se to špatně? Tak jsem to vyřešil takhle:
A ještě jsme se koukli na krásný výhled
A speciál! Udělal jsem něco co jste neudělali a co by vás možná ani nenapadlo a já jsem jako první! Ano myslím tebe Dinopony!
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru