23.07.2015, 08:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.07.2015, 08:17 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
no ja to celou dobu bral tak ze Mane6 sou pubertacky na zacatku puberty , myslel sem tech 10-15, ale uznavam ze je to malo, takze rekneme tech 15-20, takze spis "postpuberta" a fillies sou proste deti kolem 5 let. Takze mane6 jsou mozna fyzicky dospele "mares", ale rozhodne ne mentalne (jak dokazuji v serialu), Celestii a ostatni alicorni princezny sem zas bral uz jako skutecne dospele po vsech strankach (tak 25-30)...
(ted mam na mysli funkcni vek v serialu vzhledem k divackam, vim ze Celestii je podle kanonu 1000, ale pro detske divacky jsou proste archetyp "dospele tety, ktera umi poradit s kazdym problemem")
(ted mam na mysli funkcni vek v serialu vzhledem k divackam, vim ze Celestii je podle kanonu 1000, ale pro detske divacky jsou proste archetyp "dospele tety, ktera umi poradit s kazdym problemem")
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate