25.07.2015, 15:44
Ahoj poníci, po dlouhé době tu jsem zas a mám pro vás další výtvor. Tentokrát to je černobílé a předem se omlouvám za kvalitu obrázků, snažil jsem se to vyfotit jak to šlo ale kdybych měl skener tak by to bylo o něčem jiném. Ale k věci.
A tentokrát to není další obyčejný příspěvek ale speciální za pětistovku postů co jsem udělal vlastníma kopítkama.
Asi možná znáte a hrajete roleplay. já hraji RP Pod černou vlajkou a na tohle téma jsem něco nakreslil. nakreslil jsem scénu když jsme útočily na nakladní lod jako trenink.
tady máte ten příspěvek v citátu
A tady už máte ten obrázek:
A tady jsou přiblížená místa
Detajli nákladní lodi:
A tet tu je další čás speciálu protože od tet už mám nakreslené svoje OCčko. (jaký bude mít hřívu a CM a ne barvu, to už jsem měl dávno vymyšlené)
Seznam te se smojím OCčkem... vlastě semnou ve formě poníka.
Seznamte se s Bleskem!!!
A tentokrát to není další obyčejný příspěvek ale speciální za pětistovku postů co jsem udělal vlastníma kopítkama.
!!! 500 příspěvků poníci !!!
Asi možná znáte a hrajete roleplay. já hraji RP Pod černou vlajkou a na tohle téma jsem něco nakreslil. nakreslil jsem scénu když jsme útočily na nakladní lod jako trenink.
tady máte ten příspěvek v citátu
A tady už máte ten obrázek:
Detajli nákladní lodi:
Seznam te se smojím OCčkem... vlastě semnou ve formě poníka.
Seznamte se s Bleskem!!!
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru