05.08.2015, 01:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.08.2015, 01:07 uživatelem MrKafr. Edited 2 times in total.)
Rainboom's post
^This
Ve zkratce: Člověk může být "zkažený", ale i tak nějakým způsobem prospěšný veřejnosti... Tohle je prostě hodně subjektivní...
btw: líbí se mi další narážka na Islám... Ach ten náš xenofobní národ
^This
(04.08.2015, 21:28)Kodos Napsal(a): Je pravda, že dnešní doba je opravdu velmi špatná. Doba, kdy kouří a pije drtivá věština mládeže. Doba, kdy jsme obklopeni obrovskou skupinou nepřizpůsobivých obyvatel a fanatických příslušníků náboženství. Toto třeba před 100 lety nebylo (tedy, alespoň ne v takové míře). Ale zkuste si to srovnat s dobou, kdy se lidé popravovali upálením, kdy bylo znásilnění a vraždy na dením pořádku a podobně.Dál bych rád podotknul, že to není "drtivá" většina mládeže... Sice i já mezi ně patřil, ale určitě to není většina... Je to spíš o společnosti, ve které se nacházíš... Pokud máš přátelé, na kterých ti to vadí a považuješ je kvůli tomu za "zkažené" tudíž nějakým způsobem špatné, najdi si jednoduše jiné... A jako ten člověk ze "zkažené mládeže" (piju, sem tam si zapálím atd.) ti můžu říct, že i tak se, podle mé sebereflexe, k okolí nechovám jinak špatně...
Ve zkratce: Člověk může být "zkažený", ale i tak nějakým způsobem prospěšný veřejnosti... Tohle je prostě hodně subjektivní...
btw: líbí se mi další narážka na Islám... Ach ten náš xenofobní národ