05.08.2015, 13:11
(05.08.2015, 12:51)Hotsteppa Napsal(a): Neviem o jednom jedinom prípade, kedy Xsoft niekomu nastavil zrkadlo.
Třeba mě - mockrát a jsem mu za to vděčný. Byť to bylo občas trochu drsné, ale bez žádné osobní zášti, čehož si velmi cením - na rozdíl od mnoha jiných se totiž řídí prvním pravidlem tohoto fóra, jež říká "Používejte rozum". A byť občas šlápne vedle, není to nic, co by se nedalo snadno urovnat (víš, o čem bylo Rarity Takes Manehattan?)
Citace:No poznám viacero ľudí, ktorých vytáča. Len toľko.
Jop, já taky nejspíš vytáčím mnoho lidí - obvykle to má velmi prostý důvod: oni vytáčejí svým chováním mě a tohle je moje reakce. Když domluva nepomůže, tak se k nim chovám stejně, jako oni ke mě a to někteří nezkousnou. Xsoft dělá to samé a mnoho dalších taky.
Divočák odkazoval na včerejší cestu ze srazu na Vyšehradě kdy se ti dva půl hodiny bavili stylem:
Divočák: "Tohle nejde protože X!"
Xsoft: "To se dá ale vyřešit tímhle způsobem, na to stačí Y".
Divočák: "Ale já nemám věc Z se kterou bych to mohl udělat"
Xsoft: "Na to nepotřebuješ Z, stačí ti Q"
Po půl hodině rozhovoru, kdy se Divočák snažil své argumenty podpořit především zvýšením vlastní hlasitosti, to D. vzdal a nasadil si sluchátka, že už nechce nic slyšet. Přitom na své otázky dostával logické odpovědi.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive