23.08.2015, 22:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2015, 22:50 uživatelem Lachtan. Edited 1 time in total.)
Když se podívám na to jak extrémně dlouho už mlp seriál existuje (už od roku 1986, vážně?!) tak nevím proč by měl vůbec končit. FIM ale jednoho krásného dne skončí a pravděpodobně bude nahrazeno nějakou G5 (nebo třeba 4.5) V tom okamžiku se podle mě fandom rozdělí na dvě části: Jedna bude oplakávat konec G4 a stanou se z nich diehard fans, kteří budou dál chrlit nepřeberné množství hudby. fanfiků, videí etc. a druhá část plynuje přejde na G5.
Pokud by někdy seriál čirou náhodou měl skončit úplně, tak by to podle mě nastalo jen za předpokladu, že by se buďto šéf Hasbra zbláznil a chtěl s mlp úplně skončit, nebo by zjistil že už je mlp samo o sobě tak extrémě známé a výnosné že už žádný seriál nepotřebuje.
Pokud by někdy seriál čirou náhodou měl skončit úplně, tak by to podle mě nastalo jen za předpokladu, že by se buďto šéf Hasbra zbláznil a chtěl s mlp úplně skončit, nebo by zjistil že už je mlp samo o sobě tak extrémě známé a výnosné že už žádný seriál nepotřebuje.
Nudím se, ptejte se mě, Brony,Fluttershy fan,Flegmatik lvl. over 9000! and Whovian.