04.09.2015, 14:55
Eugene + Baterka: Ok. Uvidím kedy sa k tomu tabletu dostanem.
---
No nejako sa mi to tu nakopilo.. Tak pekne poporade.
Znova nejaký ten Sonic - super Sonic. Kreslené ešte pred ATG.
ATG Day 8 - Inšpiráciou bol jeden Rainbow Dash vector. Sranda je, že ako som dokreslila som našla podobný obrázok tomuto. Ale tak obrázkov s AJ opretú o strom je veľa.
ATG Day 9 - Nejaká tá inšpirácia z WoWka. Moja obľúbená lokácia the Barrens a samozrejme klasický Plainstrideri. Už je to dlhá doba, čo som hrala WoWko.
ATG Day 10 - Starswirl the Bearded! Od doby, čo som si prečítala komix mi je celkom sympatický
A ešte pridám animáciu do školy. Nečakajte od toho nič extra a vtipné. Predsa len to bolo do školy.
A to je zatiaľ všetko. Mám toho veľa ale to pridám nabudúce.
---
No nejako sa mi to tu nakopilo.. Tak pekne poporade.
Znova nejaký ten Sonic - super Sonic. Kreslené ešte pred ATG.
ATG Day 8 - Inšpiráciou bol jeden Rainbow Dash vector. Sranda je, že ako som dokreslila som našla podobný obrázok tomuto. Ale tak obrázkov s AJ opretú o strom je veľa.
ATG Day 9 - Nejaká tá inšpirácia z WoWka. Moja obľúbená lokácia the Barrens a samozrejme klasický Plainstrideri. Už je to dlhá doba, čo som hrala WoWko.
ATG Day 10 - Starswirl the Bearded! Od doby, čo som si prečítala komix mi je celkom sympatický
A ešte pridám animáciu do školy. Nečakajte od toho nič extra a vtipné. Predsa len to bolo do školy.
A to je zatiaľ všetko. Mám toho veľa ale to pridám nabudúce.
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
I'm big Sonic fan