05.09.2015, 10:44
Po prázdninové přestávce zde máme další rozhovor. A kdo, že moje pozvání přijal tentokrát. Určitě ji všichni dobře znáte. Nejen, zde na fóru, patří k velmi oblíbeným autorům. Nebudu to dál prodlužovat. Přivítejte zde Vlče.
Nejdříve bych ti chtěl moc poděkovat, že si s tímto rozhovorem souhlasila. Na úvod bych se tě chtěl zeptat, jak si přišla ke své přezdívce?
Kdy a jak si vlastně vůbec narazila na My Little Pony a Bronies komunitu?
Čím tě seriál tak oslovil, co se ti na něm líbí oproti jiným seriálům. A změnila si po jeho shlédnutí nějak svůj pohled na okolní svět?
Co máš tím přesně na mysli? Čím tě komunita tak okouzlila, že si kvůli ni změnila pohled na okolí?
Co se týče těch emocí, tak to se ti alespoň u mě daří dokonale. Tvoje tvorba se mi hodně líbí a navíc mě inspiruje k tomu, že když se opravdu budu snažit, tak jednou snad budu kreslit tak nádherné obrázky jako jsou ty tvoje. Co říkali tvojí přátele a rodina, když se dozvěděli, že sleduješ seriál, který je primárně určený dětskému publiku?
Jakou máš nejoblíbenější epizodu a čím si tě tak získala?
Je pravda, že neznám snad nikoho, komu by se epizoda Amending Fences nelíbila. Vrátit se po pěti letech opět na začátek a připomenout si jak to celé začalo, opravdu stalo za to. Jak ses ke kreslení, v tvém případě i malování, dostala? A jak dlouho se mu už věnuješ?
Jak jsem již zmínil. Věnuješ se jak tradičnímu kreslení, tak i digitální malbě. Co preferuješ více a v čem je ta metoda lepší oproti té druhé?
Čím je podle tebe dobré začít, když se chce někdo začít věnovat digitální malbě? Myslíš si, že by se měl nejdříve naučit kreslit normálně na papír a nebo může rovnou začít kreslit digitálně?
Kde sháníš inspiraci pro svoje obrázky? Hledáš ji hlavně v seriálů, mezi ostatními autory, případně se necháváš unášet svou fantazií?
To ti věřím. Co se dá dělat, bohužel nežijeme v Equestrií. Tak alespoň se živíš něčím, co tě opravdu baví. Máš nějakého zvlášť oblíbeného autora, který se nějak více odlišuje od těch ostatních? A co se ti na jeho tvorbě tak líbí?
Jak se díváš na tvorbu českých a slovenských bronies? Myslíš si, že je v něčem jedinečná?
Kdyby si měla vybrat ze všech svých obrázků jeden, který se ti povedl a jeden na který, ale nejsi vůbec pyšná, tak jaké obrázky by to byly a proč zrovna tyto?
Svými ilustracemi si přispěla i do letošního sborníku. Brala si tuto tvorbu jako něco jedinečného a nebo si k tomu přistupovala jako bys kreslila jakýkoliv jiný obrázek a, co tě k tomu vůbec vedlo, že ses tohoto projektu zúčastnila?
Čemu se kromě kreslení/malování věnuješ ještě? Jaké jsou tvé další koníčky. Jednoduše, co by si ráda ještě na sebe prozradila?
A máme zde poslední otázku našeho rozhovoru. Co by si chtěla vzkázat svým fanouškům?
Ještě jednou bych ti chtěl moc poděkovat, že si s tímto rozhovorem souhlasila a popřát ti, ať se tvé obrázky i nadále lidem líbí, ale hlavně, ať se ti v životě splní vše, co si přeješ.
Nejdříve bych ti chtěl moc poděkovat, že si s tímto rozhovorem souhlasila. Na úvod bych se tě chtěl zeptat, jak si přišla ke své přezdívce?