13.09.2015, 05:04
Nějakým zádaným způsobem se mi stalo, že jsem si nejen shlédl tuto epizodu pár minut zpět (wórk+pub), ale i toto téma jsem si výjmečně přečetl právě od začátku a nějak se mohu přiklonit k názoru Noodlese:
Bohužel, některé věci jsou mimo naši technickou kontrolu a jak mezi s sebou funguje tapatalk a samotné fórum ovlivnit nemůžeme. Takže, pokud někdo nedokáže překousnout pouhou synopsi nebo "reklamní" trailer-teaser... Problém není na naší straně.
-------------------------------------------------------------
@ epizoda:
Osobně, mi moc rozdílná od Suited for Sucess moc nepřipadá, pouze celkový plot vychází nastejno. Avšak po přečtení komentářů a diskuze na dailymotion (kde jsem epizdou sledoval), musím říci, že Sassy je opravdový charakter po dlouhé době který měl vlastní osobnost a ne generický vilian či jednoepizodový "záporák".
A pak ovšem ta monstrozita na závěr což mi až nepatřičně připomělo 4chanovské fluffies..
No a málem bych zapoměl na song. PROČ musel být tak hloupě rozkouskovaný..
also.. luna-dress-pony has name now.. Raven... aka emo pony
Bohužel, některé věci jsou mimo naši technickou kontrolu a jak mezi s sebou funguje tapatalk a samotné fórum ovlivnit nemůžeme. Takže, pokud někdo nedokáže překousnout pouhou synopsi nebo "reklamní" trailer-teaser... Problém není na naší straně.
-------------------------------------------------------------
@ epizoda:
Osobně, mi moc rozdílná od Suited for Sucess moc nepřipadá, pouze celkový plot vychází nastejno. Avšak po přečtení komentářů a diskuze na dailymotion (kde jsem epizdou sledoval), musím říci, že Sassy je opravdový charakter po dlouhé době který měl vlastní osobnost a ne generický vilian či jednoepizodový "záporák".
A pak ovšem ta monstrozita na závěr což mi až nepatřičně připomělo 4chanovské fluffies..
No a málem bych zapoměl na song. PROČ musel být tak hloupě rozkouskovaný..
also.. luna-dress-pony has name now.. Raven... aka emo pony
Do You think you can take on MY EMPIRE?