14.09.2015, 20:44
(12.09.2015, 21:07)KRAJKHOUR Napsal(a): Jen mě tak napadlo jestl jde poznat podle kódu v zadu na vajíčku co tam je. Stejně jak to bylo na BB.Klaudienza, malo by to ísť nejak takto. Skús šťastie
MLP vajíčka mají L205KA- 1, 2, 3, a L177KA- 1, 2, 3
Pak jsou tu ne mlp ty mají 174 nebo tak něco.
V Globusu mají akci jedno dětské vejce za 20Kč.
A čo sa týka tých adventných kalendárov, tak už sa teším aj tento rok Vlani som zohnal v Kauflande, no to som ho ešte v košíku prikryl chipsami pre istotu, aby to nikto nevidel No už som rozhodne odvážnejší a teraz mi je to jedno. Tiež sa teším, že kalendár mi nahradí chýbajúci MLP plagát (s tým je už trošku viac problém).
"It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world." Princess Twilight Sparkle
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia
"Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage
"No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia
"Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage
"No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze