Hele, začíná to být trapné.. chtěl jsem si připravit dneska jen koncept toho táboráku, ale když už jsem měl postavu, řekl jsem si, že dodělám i trávu, a když už byly i stromy, a záhadně povedený oheň, tak ta nedodělaná postava vypadala tak nějak divně.. Tak jsem si řekl, že když už jsem tak daleko, dodělám i ji.. No, kurňa.. já na tom dělal jen 2 hodiny !!! (a další hodinu na to zíral) A zase mi vylezlo něco, co bych před měsícem vůbec nedal dohromady.. Ty, Vlče, máš na mne nějaký nekalý vliv nebo co
Postavu jsem si vygeneroval (šetří to hodně práci a nemusím si dělat šablonu na papír (v počítači by to šlo ještě hůř) - vzhledem k tomu, že autorem nejen modelu, ale i toho programu jsem já, tak to neberu jako podvod ), ale jen jsem to podle toho modelu překreslil stejně jako u posledního obrázku (čert vem ode dneška kreslení kontur!). Vlastně ani nevím, proč tam mám zase Twilight, asi bych měl zkusit i někoho jiného..
Barvy a stíny doladím až při animaci, protože budu dynamicky nasvětlovat okolí..
No, rozmazanost se snažím sjednotit.. teď nevím co myslíš těmi většími kontrasty a jasnými okraji, mohl bych poprosit o číslo příspěvku, kterého se to týká?
Postavu jsem si vygeneroval (šetří to hodně práci a nemusím si dělat šablonu na papír (v počítači by to šlo ještě hůř) - vzhledem k tomu, že autorem nejen modelu, ale i toho programu jsem já, tak to neberu jako podvod ), ale jen jsem to podle toho modelu překreslil stejně jako u posledního obrázku (čert vem ode dneška kreslení kontur!). Vlastně ani nevím, proč tam mám zase Twilight, asi bych měl zkusit i někoho jiného..
Barvy a stíny doladím až při animaci, protože budu dynamicky nasvětlovat okolí..
(11.10.2012, 19:14)Antošík Napsal(a): Občas děláš stejnou chybu jako já - příliš rozumazaný a nejasný přechody mezi barvama, kdy to ve výsledu vypadá příliš rozmazaně. Chce to trošku větší kontrasty a jasné okraje
No, rozmazanost se snažím sjednotit.. teď nevím co myslíš těmi většími kontrasty a jasnými okraji, mohl bych poprosit o číslo příspěvku, kterého se to týká?