03.11.2015, 18:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2015, 18:17 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
No, ono co se týče těch atomů, tak ono není úplně jisté, že se přestanou pohybovat. Jsou i teorie, že se pohybují dál v dalších dimenzích času, a také to poněkud komplikuje fakt, že měřit dění na takto nízké úrovni nejde tak moc dobře kvůli chybě (byť nepatrné) samotných přístrojů. Už jen jaký je problém zachytit neutrina/temnou hmotu, a to jen proto, že všechno, čím ji můžeme měřit, tedy normální hmota, jí prakticky "nezajímá" A já to spíš chápu jako princip neurčitosti. Asi takhle, když pozoruješ vlak, co najednou vjede do tunelu, tak asi předpokládáš, že po nějaké době, která je úměrná jeho rychlosti, z něj na druhé straně vyjede. Ale nevíš, co se tam skutečně dělo. Ten vlak se tam klidně mohl přeměnit na parník a pak zase zpátky Je to vysoce nepravděpodobné, ale nemůžeš to vyloučit, protože nemáš možnost to nějak očima pozorovat. A nebo se mohl srazit s něčím a už z tunela nevyjede Heh, podezřelé je tady všechno okolo. Svět z minuaturních částic, které jsou z 99% vlastně nic? Vesmír tvořený "ničím", planety, které se v něm vznáší, údajně to nemá střed (ve 3 rozměrech), takže to celkově nikam nepadá, a prostě to tam visí.. velký třesk, temná hmota, energie.. černé díry.. a tobě přijdou podezřelé chobotnice měnící barvu (no offence) Já mám z toho hlavu v pejru už léta..
Proč třeba živočich (motýl), který má na zádech oči, není zároveň i jedovatý? To by přeci bylo dvojité bingo, ne? Kdyby si mohl vybrat, určitě by to chtěl..
Proč třeba živočich (motýl), který má na zádech oči, není zároveň i jedovatý? To by přeci bylo dvojité bingo, ne? Kdyby si mohl vybrat, určitě by to chtěl..