08.11.2015, 23:33
(08.11.2015, 14:55)blesk1j_CZ Napsal(a): Trochu OT: Když jdeš zpát, vezmeš si nějakýho poníka k sobě? Je fakt že se potom i dobře spí. Já to tak dělám, protože hned usnu s úsměvem a muj podpis mluví o všem.
Mám tu největší Fluttershy od Nici (cca 50 cm) z velmi příjemného materiálu a až v dospělosti jsem zjistil, proč děcka spaní s plyšákem v náručí tak zbožňují ne pokaždé, ale jelikož je na dotek příjemnější než peřina a polštář (byť taktéž s poníky ) tak je spaní velmi pohodlné. Ovšem když se někdo převaluje v noci tak často jako já, plyšák občas skončí na druhé straně postele, nebo na zemi.
Sbírka... se neustále rozrůstá nejvíc asi trička. Plakáty s MLP tématikou už není kam dávat.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive